classiera loader

Intrebari Frecvente

Ce este anunturi.uk.com?

anunturi.uk.com este un site de anunţuri dedicat românilor din Marea Britanie.

Cum te înregistrezi pe anunturi.uk.com?

Îţi poţi crea un cont accesând opţiunea “Intră în contul tău – Dacă nu aveți cont? Creează un cont“. Completează datele din formular, iar parola o vei primi pe adresa de email cu care te-ai înregistrat. De asemenea, te poţi conecta inclusiv cu conturile de Facebook şi Google.

Cum public un anunţ nou?

Pentru a putea adăuga orice fel de anunţ pe anunturi.uk.com, trebuie să fii înregistrat ca membru pe acest site. Accesează opţiunea “Adaugă anunţ” şi urmează fiecare pas: selectează categoria din care face parte anunţul tău, apoi completează toate datele din formular. Toate anunţurile vor putea fi publicate gratuit. Pentru mai multă vizibilitate, îţi punem la dispoziţie şi anunţuri cu plată.

Cât timp va fi listat anunţul meu?

Anunţ este valabil timp de 30 de zile.

Cum şterg/modific un anunţ pe care l-am postat anterior?

Intri în contul tău şi accesezi optiunea “Anunţurile mele”. Aici, fiecare anunţ are următoarele opţiuni: Editează, Şterge, Dezactivează sau Activează. Bifaţi opţiunea care vă este necesară.

De ce anunţul meu nu a fost publicat?

Anunţurile nu vor apărea automat pe site, ci doar după ce vor fi verificate si aprobate. Această operaţiune necesită timp. Dacă nici după 24 ore, anunţul tău nu este pe site, te invităm să consulţi rubrica noastră de Termeni şi condiţii (Reguli de conduită).

Cum iau legătura cu autorul unui anunţ?

Ai gasit un anunţ care te interesează? Îl poţi contacta pe cel care a postat anunţul folosind datele de contact din anunţ. Toate anunţurile vor avea numere de telefon. Cele fără număr de telefon nu vor fi publicate.

Cum promovez un anunţ?

anunturi.uk.com îţi pune la dispoziţie două modalităţi de promovare: Anunţul “Premium” într-o anumită categorie este taxat cu £1/zi. Tot ce trebuie să faci este să îţi alegi numărul de zile pentru care vrei ca anunţul tău să fie promovat. Aceasta însemnând să fie vizibil sub orice alt anunţ din categoria respectivă; Dacă alegi ca anunţul tău să fie promovat cu opţiunea “Vizibilitate sporită”, anunţul tău va apărea listat sub fiecare anunţ de la celelalte categorii ale site-ului cu £2/zi. Tu alegi câte zile vrei ca anunţul tău să beneficieze de vizibilitate sporită!

Cât timp este listat un anunţ promovat?

Tu decizi! Anunţul “Premium” într-o anumită categorie este taxat cu £1/zi, iar anunţul promovat cu “Vizibilitate sporită”, cu £2/zi. Când bifezi opţiunea de promovare, trebuie să specifici şi numărul de zile pentru care vrei ca anunţul tău să fie promovat.

Anunţul meu va fi publicat şi în Ziarul Românesc Weekly?

Da, toate anunţurile de “Mică Publicitate” şi cele promovate din secţiunea “Servicii”, vor fi publicate în ediţia tipărită a Ziarului Românesc, una dintre cele mai citite publicaţii în limba română din Marea Britanie. Ziarul Românesc este prezent pe piaţa din UK din 2007, fiind publicat în 15.000 exemplare distribuite gratuit în fiecare săptămână în magazine, în afaceri locale și centre comunitare. Fiecare număr este citit de aproximativ 40.000 de români.

Cum postez un anunţ promovat?

Primul pas este să cumperi planul de promovare care te avantajează din secţiunea Anunțuri cu plată, iar după ce îl plăteşti, alegi opţiunea de Adaugă anunț și acolo îți va apărea planul pe care îl ai activ, îl selectezi și postezi anunţul, care va avea un plus de vizibilitate.

Ce este Harta Afacerilor Româneşti?

Este un ghid al afacerilor româneşti din Marea Britanie în care tu îţi poţi lista afacerea în funcţie de oraşul în care activezi! Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un e-mail la contact@anunturi.uk.com şi să ne spui cu ce se ocupă firma ta, iar noi te includem GRATUIT şi PERMANENT în Harta afacerilor. Astfel, firma ta va ajunge mai uşor în atenţia românilor din UK, iar ei pot ajunge mai uşor la serviciile tale!

Cum plătesc pe anunturi.uk.com?

Modalitatea de plată pe anunturi.uk.com este prin PayPal.

Pentru alte întrebări, sugestii sau comentarii, scrie-ne pe adresa: contact@anunturi.uk.com