classiera loader

Termeni si conditii

Termeni şi condiţii

Folosirea site-ului anunturi.uk.com presupune acceptarea necondiţionată şi în totalitate a acestor Termeni şi condiţii.
Acesarea şi vizitarea acestui site, înregistrarea unui cont pe site şi/sau folosirea serviciilor de publicare pe site de anunţuri pentru vânzarea, cumpărarea sau închirierea de bunuri sau servicii înseamnă acceptarea în totalitate şi necondiţionată a acestor Termeni şi condiţii.
Prin acordul dvs. referitor la aceşti Termeni şi condiţii, declaraţi că aveţi peste 18 ani şi capacitate deplină de exerciţiu sau, în cazul unei persoane juridice, sunteţi o societate înregistrată, care funcţionează după legislaţia din Marea Britanie, iar reprezentanţii dvs. sunt în mod valabil autorizaţi să exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice alt mod a site-ului anunturi.uk.com şi a serviciilor pe care vi le punem la dispoziţie.

Aspecte generale

Un anunţ va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe site, care să conţină:
datele reale de contact ale utilizatorului, descrierea reală a produsului care face obiectul anunţului şi preţul produsului/servicului care face obiectul anunţului.
Prin publicarea unui anunţ, utilizatorul declară că este de acord în totalitate şi necondiţionat cu prevederile acestor Termeni şi condiţii, pe care se angajează să îi respecte. Utilizatorul îşi asumă în întregime răspunderea pentru conţinutul anunţului şi pentru veridicitatea informaţiilor publicate în anunţ.
anunturi.uk.com îşi rezervă dreptul de a şterge sau modifica parţial un anunţ în cazul în care se constată că acesta încalcă Termenii şi condiţiile în orice mod, în special în cazul în care acesta are un conţinut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenţă neloială, încalcă drepturile de proprietatea intelectuală ale unei terţe persoane sau este contrar bunelor practici, care acţionează în detrimentul anunturi.uk.com, ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală. De asemenea anunţuri.uk.com îşi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adaugă sau şterge în orice moment şi alte porţiuni din conţinutul site-ului.

Detaliile dumneavoastră

Când vă înregistrați pe anunturi.uk.com vi se va cere să alegeți o adresă de email și o parolă. Sunteți responsabil pentru toate acțiunile efectuate folosind aceste detalii. Este responsabilitatea dvs. să țineți parola în siguranță și să nu o dezvăluiți nimănui. Trebuie să schimbați parola în momentul în care credeți că nu mai este sigură.
Dacă oricare dintre detaliile dvs. se schimbă trebuie să informați anunturi.uk.com imediat.

Drepturi şi obligaţii

anunturi.uk.com se obligă să publice toate anunţurile transmise de către utilizatori prin intermediul site-ului care sunt conforme cu prevederile/condiţiile impuse prin prezentul document.
anunturi.uk.com se obligă să remedieze în cel mai scurt timp posibil eventualele disfuncţionalităţi reclamate legate de funcţionarea site-ului sau eventuale neconcordanţe între datele furnizate în anunţ de către utilizator şi datele publicate pe site de către noi, cu excepţia acelor neconcordanţe semnalate de către utilizatori care se datorează faptului că anunţuri.uk.com a modificat parţial anunţul astfel încât acesta să îndeplinească condiţiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi menţinut postat pe aceest site.
anunturi.uk.com nu oferă nicio garanţie utilizatorilor că site-ul va fi disponibil fără întreruperi, la timp, sigur sau fără erori. anunţuri.uk.com nu va fi responsabil pentru neafişarea anunţurilor sau întreruperea afişării acestora din cauze ce exced în orice mod controlului său şi nici pentru pagubele directe şi/sau indirecte pe care utilizatorul le-ar putea suferi din această cauză.
anunturi.uk.com nu este responsabil de întârzierile cauzate de defecţiuni tehnice apărute la nivelul colaboratorilor şi/sau partenerilor săi.
anunturi.uk.com nu poate fi tras la răspundere pentru activităţile utilizatorilor, în special pentru furnizarea de conţinut eronat cu privire la datele produsului său serviciului ce face obiectul anunţului.
anunturi.uk.com nu îşi asumă niciun fel de răspundere pentru conţinutul sau veridicitatea anunţurilor publicate. anunţuri.uk.com nu garantează în niciun fel şi nicio măsură pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor sau serviciilor descrise în anunţuri.
Potrivit legislaţiei în vigoare, anunturi.uk.com îşi rezervă dreptul să informeze autorităţile publice competente despre activităţile cu aparenţă nelegală desfăşurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informaţiile cu aparenţă nelegală furnizate de utilizatorii site-ului.
Utilizatorul are dreptul de a beneficia în întregime de servicii oferite de către site, atât timp cât nu se constată o încălcare a prevederilor Termenilor şi condiţiilor.
În afară informaţiilor legate de propriul anunţ, utilizatorului îi este strict interzis să preia orice informaţii de pe site în vederea republicării totale sau parţiale sub orice formă, fără a avea acordul în scris al anunţuri.uk.com în acest sens.
Orice anunţ publicat pe site direct de către utilizator poate fi promovat conform tarifelor care pot fi consultate în secţunea “Anunţuri cu plată” a site-ului.
anunturi.uk.com îşi rezervă dreptul să modifice/şteargă orice anunţ care nu respectă Termenii şi condiţiile acestui site. Acestea vor fi eliminate de pe site fără notificarea utilizatorului.

Reguli de conduită

Postarea de anunţuri pe anunţuri.uk.com trebuie să aibă în vedere mai multe reguli, anunţuri.uk.com rezervându-şi dreptul de a nu publica anunţurile care nu respectă aceste reguli:
Este interzis limbajul jignitor, obscen şi vulgar;
Anunţul nu va include conţinut care promovează violenţa sau incită la violenţă;

Anunţurile care fac orice referire la câştiguri foarte mari, fete/femei cu aspect fizic plăcut, +18, masaj erotic, dame de companie, dansatoare în cluburi de noapte, stripteuze, escorte, videochat, vrăjitoare, ghicitoare, tămăduitoare sau modalităţi de a face bani pe Internet, precum şi anunţurile care promovează servicii ilegale nu vor fi acceptate pe acest site şi vor fi şterse;
Utilizatorilor le este interzisă publicarea de mai multe anunţuri privind aceeaşi ofertă, produs sau serviciu;
Anunţul trebuie să fie postat la categoria corectă;
Anunţurile postate trebuie să se adreseze românilor din Marea Britanie. Cele care nu au nicio legatură directă cu românii din Marea Britanie nu vor fi aprobate;
Nu aveţi dreptul de a acţiona în numele altor persoane sau societăţi;
Nu se acceptă numere de telefon, adrese de email sau site-uri web în titlurile anunţurilor;
La categoria “Muncă” nu sunt acceptate anunţuri de la persoane fizice sau agentii de recrutare care solicită comision de la cei care îşi caută de muncă. Conform legilor din Marea Britanie, acest lucru este interzis;
La categoria Servicii nu vor fi acceptate anunţuri de la membri care promit ajutor sau garantează obţinerea unor calificări, a unor beneficii pe căi ilegale;
Este interzisă publicarea de fotografii preluate de pe alte site-uri;
Utilizatorii site-ului anunturi.uk.com înţeleg şi sunt de acord că sunt singurii responsabili de conţinutul anunţurilor şi fotografiilor pe care le postează. anunturi.uk.com nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul anunţurilor, veridicitatea textelor, a fotografiilor sau a oricărui alt material furnizat şi folosit de utilizatorii înregistraţi pe site, responsabilitatea revenind în totalitate utilizatorilor care postează anunţurilor.
Toate anunţurile postate pe anunturi.uk.com trebuie să respecte Termenii şi conditiile de pe acest site. Cele care nu vor îndeplini Termenii şi conditiile nu vor acceptate sau vor fi şterse!